Schoorsteenladder

Met behulp van een schoorsteenladder kunt u veilig en comfortabel schoorstenen beklimmen voor bijvoorbeeld onderhoud of andere werkzaamheden. De schoorsteenladders van Kooiladderspecialist.nl kunnen geheel naar wens geproduceerd worden, zodat met alle belangrijke zaken zoals afmetingen of beperkingen rekening gehouden kan worden. De schoorsteenladders zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hierdoor zeer robuust van stuk.

Kooiladderspecialist.nl is de nummer één specialist op het gebied van veilig op hoogte werken. Alle schoorsteenladders (en overig assortiment) worden jaarlijks door een extern gecertificeerd bedrijf gekeurd, waardoor wij zeker zijn van de beste en veiligste schoorsteenladders in omloop.

Schoorsteenladder kopen

Bij Kooiladderspecialist.nl nemen wij graag de tijd om uw wensen aan te horen. Op basis van uw wensen, de eisen en de locatie van gebruik ontwerpen wij een schoorsteenladder op maat. Bij akkoord aan uw kant starten we de productie en kunnen we zeer snel produceren, leveren en monteren. Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. Neem dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wanneer een Schoorsteenladder?

Een schoorsteenladder kunt u voor heel veel verschillende toepassingen (laten) monteren. Welk doeleinde ook gehanteerd wordt, zorg altijd voor een veilige schoorsteenladder, die geregeld gecontroleerd wordt en altijd voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving.

Wij komen graag langs bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Mede door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander u te informeren en adviseren voor de meest geschikte schoorsteenladder.

Naast schoorsteenladders kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u interesse in een schoorsteenladder? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Inmeetformulier