Kooiladder

Kooiladders zijn tegenwoordig niet meer weg te denken voor gebouwen en andere complexen, dit voor een veilige toegang voor personen. Een kooiladder dient als vluchtroute wanneer personen tijdens een calamiteit een gebouw moet verlaten. Naast de functie als vluchtroute wordt een kooiladder ook gebruikt als ladder naar hogere of lagere disciplines binnen een gebouw. 

De wet- en regelgeving vereist dat er een vluchtweg aanwezig is; een Aluminium kooiladder is dan de perfecte oplossing voor gebouwen en objecten. Al onze kooiladders voldoen aan de normen van de geldende wet- en regelgeving. Naast verschillende kooiladders leveren wij ook maatwerk kooiladders, zodat de kooiladder geheel op uw situatie en omgeving is geproduceerd.

Kooiladder kopen

Bij calamiteiten is het van groot belang dat een gebouw snel en veilig kan worden verlaten. De vluchtladders en kooiladders van Kooiladderspecialist.nl zijn vervaardigd van aluminium en dragen bij aan het veilig betreden of verlaten van een gebouw tijdens bijvoorbeeld calamiteiten. Niet alleen voldoet u met een kooiladder aan de geldende wet- en regelgeving wat betreft veiligheid, maar er kleven veel meer voordelen aan een kooiladder. Profiteer bijvoorbeeld van een mooie, stevige trapconstructie van geanodiseerd aluminium om het dak eenvoudig en veilig te bereiken. Verder kunnen de kooi- en vluchtladders, afhankelijk van de soorten gebouwen bijvoorbeeld gebruikt worden als:

  • Vluchtladder en/of brandladder;
  • Inspectieladder voor onderhoud en/of schoonmaakwerkzaamheden;
  • Schoorsteenladder;
  • Gevelladder;
  • Hangladder;
  • Dakladder;
  • Ladder in schachten;
  • Aluminium trappen voor bordessen.

Uiteraard ontwerpen en produceren wij voor al deze toepassingen kooiladders conform de geldende wet- en regelgeving en doorstaan onze constructies elke keuring en inspectie. Naast bovenstaande kooi- en vluchtladders, produceren wij ook maatwerk. Geheel op uw wensen en mogelijkheden produceren wij de meest veilige kooi- en vluchtladders. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen kooiladders

De kooi- en vluchtladders van Kooiladderspecialist.nl zijn volledig ontworpen op gebruiksgemak en veiligheid. Het ontwerp doen we zelf, zodat we elke klant kunnen voorzien van de beste kooiladder op maat. Al onze aluminium ladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden, waardoor onze kooiladders normen naleven, die u niet alleen hogerop helpen qua werk, maar ook qua veiligheid. Alle ladders zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle keuringen en inspecties van de overheid.

Niet alleen is de kooiladder prijsgericht voordelig, bij Kooiladderspecialist.nl wordt u van a tot z geholpen. Van een product uitzoeken tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen. Neem bij interesse contact op met Kooiladderspecialist.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Uiteraard kunt u ons ook contacten bij vragen, dit kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003. Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk deze via onderstaande button.

Onze projecten
Offerte opvragen