Hangladders

Hangladders zijn er in allerlei soorten en maten. Van een betrekkelijk eenvoudig hangladdersysteem voor kleinere glasoppervlakken tot uitgebreide, permanente installaties. Kooiladderspecialist.nl is gespecialiseerd in alle systemen en denkt graag met u mee over de meest geschikte hangladder voor uw bedrijf. Zelfs voor gebogen hangladdersystemen voor bijvoorbeeld lichtkoepels bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden van de hangladder

Bij de specialist in kooiladders, Kooiladderspecialist.nl, worden installaties met een hangladder of vouwladder altijd projectmatig ontworpen. U bent dus verzekerd van maatwerk, zodat ladders perfect aansluiten op uw toepassing. Ieder project wordt met dezelfde zorg en aandacht benaderd. Wij adviseren u graag bij uw project, zodat u de hangladder of vouwladder krijgt die voor u het meest geschikt is.

De mogelijkheden van zulke veiligheidsvoorzieningen zijn breed, maar Kooiladderspecialist.nl heeft jarenlange ervaring en kennis wat betreft kooiladders en hangladders. Onze specialisten weten welke mogelijkheden het beste bij uw toepassing horen, dus wij adviseren u graag. Daar blijft het natuurlijk niet bij; wij ontwerpen, produceren én monteren uw ladderconstructie met het grootste plezier.

Kleuren en maten

Niet alleen de mogelijkheden qua gebruik zijn groot bij een hang- of vouwladder. Onze hangladdersystemen sluiten naadloos aan op uw behoeftes en de vormgeving van het gebouw. We ontwerpen vol goede moed en creativiteit de meest uiteenlopende trapconstructies, waardoor ze in alle kleuren en maten te verkrijgen zijn. Samen met u bespreken we hoe een ladder eruit moet zien, voordat we beginnen met het produceren.

Meestal worden de ladders geproduceerd in een RAL-kleur, om de uitstraling van het gebouw niet te beïnvloeden. Heeft u een andere kleur in gedachten of wilt u juist iets specifieks uitstralen met de ladder, dan houden we uiteraard rekening met uw ideeën en wensen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw ideeën en wensen zijn, zodat wij u kunnen helpen met de uitvoering.