Overstapbordessen

Overstapbordessen zijn de perfecte uitkomst op daken met niveauverschillen of obstakels. In veel gevallen kan men zich niet gemakkelijk en veilig verplaatsen.

Dit is echter wel erg belangrijk. Bij Kooiladderspecialist.nl dragen we veiligheid hoog in het vaandel en bieden we u graag een oplossing voor zulke onveilige problemen.

Overstapbordes nodig?

Een overstapbordes van Kooiladderspecialist.nl staat niet alleen garant voor meer veiligheid op plekken met niveauverschillen of obstakels, maar garandeert u ook een hoog gebruiksgemak. Zo zijn onze producten voorzien van robuuste antislip treden en een bordes voorzien van veiligheidsleuningen, conform de geldende normen. Zo weet u zeker dat u eenvoudig over niveauverschillen of obstakels heen loopt, ook als u moet vluchten bij calamiteiten.

Samen met u stellen we een plan op om uw gebouw veiliger te maken. We bekijken samen met u wat een overstapbordes voor u situatie kan betekenen. We ontwerpen en produceren deze producten niet alleen; we helpen u ook met het monteren ervan. Zo begeleiden we u van begin tot eind. Van probleem tot de beste oplossing, u kunt bouwen op Kooiladderspecialist.nl.

Goedkope overstapbordessen

Wilt u uw werknemers en uw gebouw verzekeren van ultieme veiligheid? Dankzij de gevelladders, kooiladders en overstapbordessen van Kooiladderspecialist.nl, zorgen wij al jarenlang voor meer veiligheid op daken en hoge gebouwen. In combinatie met onze dakrandbeveiliging en andere producten, verandert uw dak in een veilige werkomgeving.

Vraag onze specialisten en adviseurs naar de mogelijkheden voor uw gebouw. Zij kunnen u meer vertellen over veilig werken, onze razendsnelle levertijden, professionele montage en gunstige tarieven. Uw veiligheid, onze taak.

Online overstapbordes kopen

Een overstapbordes kopen doet u veilig en snel bij Kooiladderspecialist.nl, wij beschikken over diverse soorten overstapbordessen, waardoor u altijd een geschikt overstapbordes bij ons kunt aanschaffen. Geniet van vele voordelen en de beste kwaliteit! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 075-6210003.

Over assortiment

Naast overstapbordessen beschikken wij ook over een overig assortiment. Zo kunt u bij Kooiladderspecialist.nl onder andere terecht voor:

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op.