Overstapbordessen

Overstapbordessen zijn de perfecte uitkomst op daken met niveauverschillen of obstakels, zoals luchtbehandeling of rookgasafvoeren. In veel gevallen kan men zich niet gemakkelijk en veilig verplaatsen. Dit is echter wel erg belangrijk. Bij Kooiladderspecialist.nl dragen we veiligheid hoog in het vaandel en bieden we u graag een oplossing voor zulke onveilige problemen. Met een gevelladder of bordestrap van Kooiladderspecialist.nl geeft u uzelf en eventuele medewerkers of medebewoners meer veiligheid.

Gebruiksgemak en optimale veiligheid

Een gevelladder of bordestrap van Kooiladderspecialist.nl staat niet alleen garant voor meer veiligheid op plekken met niveauverschillen of obstakels, maar garandeert u ook een hoog gebruiksgemak. Zo zijn onze producten voorzien van robuuste antislip treden en een bordes voorzien van veiligheidsleuningen, conform de veiligheidsregels. Zo weet u zeker dat u eenvoudig over niveauverschillen of obstakels heen loopt, ook als u moet vluchten bij calamiteiten.

Samen met u stellen we een plan op om uw gebouw veiliger te maken. We kijken wat de situatie is en wat een gevelladder of bordestrap kan betekenen voor de veiligheid hiervan. We ontwerpen en produceren deze producten niet alleen; we helpen u ook met het monteren ervan. Zo begeleiden we u van begin tot eind. Van probleem tot de allerveiligste oplossing, u kunt bouwen op Kooiladderspecialist.nl.

Veilig werken en verplaatsen in de hoogte

Wilt u uw werknemers en uw gebouw verzekeren van ultieme veiligheid? Dankzij de gevelladders, kooiladders en overstapbordessen van Kooiladderspecialist.nl, zorgen wij al jarenlang voor meer veiligheid op daken en hoge gebouwen. In combinatie met onze dakrandbeveiliging en andere producten, verandert uw dak in een veilige werkomgeving.

Vraag onze specialisten en adviseurs naar de mogelijkheden voor uw gebouw. Zij kunnen u meer vertellen over veilig werken, onze razendsnelle levertijden, professionele montage en gunstige tarieven. Uw veiligheid, onze taak.