Kooiladder op maat

Bent u op zoek naar een kooiladder op maat? Dan bent u bij Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres. Een kooiladder op maat produceren is één van onze vele diensten die wij al jarenlang uitoefenen. In onze eigen fabriek, met de beste machines en vaklieden produceren wij dagelijkse vele kooiladders op maat. Hierbij kunt u denken aan kooiladders met afwijkende afmetingen, afsluitbare kooiladders, kooiladders met uitstapbordes of kooiladders met rustbordes.

Aan welke eisen uw kooiladder op maat ook moet voldoen, bij Kooiladderspecialist.nl bent u verzekerd dat wij deze kunnen produceren. Alle kooiladders worden in onze eigen fabriek geproduceerd, wij gebruiken hiervoor enkel de beste materialen en machines. Dit betekent dat u bent verzekerd van de beste kwaliteit en alle kooiladders voldoen aan de gestelde eisen van de overheid. Vraag via onderstaande button uw offerte op of contact ons via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.
 
 

Kooiladder op maat laten maken

Volgens de wet bent u verplicht om een vaste ladder te voorzien van een kooi vanaf maximaal 3.00 meter van de grond. Een gevelladder kan op vele verschillende plekken zijn bevestigd, waarbij wellicht rekening gehouden moet worden met verschillende aspecten. In dit geval is het dan noodzakelijk om een kooiladder op maat te laten maken, zo bent u verzekerd van een juist gemonteerde kooiladder, waarbij de situatie volgens wet- en regelgeving gevolgd wordt.

Wij zijn dé fabrikant en leverancier van onder andere kooiladders op maat. Wij beschikken over diverse soorten kooiladders, denk hierbij aan aluminium kooiladders, kooiladders met uitstapbordes, kooiladders met rustbordes en diverse andere soorten. Verder kunt u bij ons ook terecht voor onder andere vluchtladders, hangladders, silo ladders en schoorsteenladders.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een kooiladder op maat. Wij nemen contact met u op en bespreken de situatie en komen met een scherp voorstel.

Kooiladder op maat bij Kooiladderspecialist

Kooiladderspecialist.nl is de nummer één specialist op het gebied van veilig op hoogte werken. Veiligheid staat bij ons met stipt op nummer één. Met onze kooiladders, dakrandtoepassingen, valbescherming en andere producten verzekeren we u van veiligheid terwijl u werkt op grote hoogte.

Heeft u interesse in één van onze producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom te Krommenie.
Inmeetformulier