Welkom bij de Kooiladder Specialist!

Kooiladderspecialist.nl is dé specialist als het aankomt op veiligheid en verantwoord en veilig werken op hoogte met behulp van kooiladders. Ook andere bouwconstructies zijn ons niet vreemd. We zijn er namelijk trots op om deel uit te maken van de Euroscaffold Groep, een organisatie die door de jaren heen enorm gegroeid is. Wat maakt ons nu dé perfecte partner als u op zoek bent naar veilige werkomstandigheden?

De Zaanstreek

De oorsprong van Euroscaffold ligt in de Zaanstreek. Door de jaren heen heeft de organisatie een ongelofelijke groei gekend, maar de Zaanstreek zijn we altijd trouw gebleven. De Zaanstreek heeft aan de wieg gestaan van een heleboel grote bedrijven, zoals Verkade, Honig, Albert Heijn en Lassie.

Ook de Euroscaffold Groep heeft hier de wieg gezet. Euroscaffold beschikt inmiddels over 6.000 m2 productie- en distributieruimte. De lasrobots en productielijnen draaien non-stop aan de Noordervaartdijk in Krommenie. Niet alleen meer voor rol- en vouwsteigers, zoals Euroscaffold in het begin produceerde, maar ondertussen ook voor allerlei vormen van valbeveiliging. Dak, kooiladders of bruggen; Kooiladderspecialist.nl is een specialist waarop u kunt bouwen.

Valbeveiliging: van dak tot ladder

Door eigen ontwikkeling en innovatie is het assortiment van Euroscaffold door de jaren heen uitgegroeid tot een compleet programma van innovatieve klimmaterialen. Bij Kooiladderspecialist.nl hebben we kennis van allerlei zaken met betrekking tot veilig werken op hoogte. In samenwerking met de andere onderdelen van Euroscaffold, voorzien we onze klanten van een complete uitrusting om zo veilig mogelijk te kunnen werken.

Terwijl Euroscaffold door de jaren heen bleef groeien, ontwikkelde zich dus ook een specialist in kooiladders en valbeveiliging. Dak verbouwen? Een veilige brandtrap of kooiladder aanbrengen? Dat is dankzij Kooiladderspecialist.nl geen enkel probleem meer; dankzij onze specialisten is veilig werken op hoogte dichterbij dan u denkt.

Trappen & KooiladdersDakrandbeveiliging en valbeveiligingGevelonderhoudinstallatiesSpecials en project-specifieke oplossingen
90%
Algemene Projecten
75%
Innovatief
99%
Design & Bouw
68%
Speciale Projecten
vluchtladder

Оnze Missie

Ieder gebouw en iedere werkvloer dient optimaal te zijn beveiligd tegen valgevaar. De producten van Euroscaffold blinken uit in eenvoud, innovatie en betaalbaarheid.

Ons doel is dan ook om de wereld met onze producten een stuk veiliger te maken.

Onze Visie

Gedurende werken op hoogte mag niemand worden blootgesteld aan valgevaar. Iedere werknemer heeft het recht om na een lange werkdag weer veilig huiswaarts te keren.

De producten van Euroscaffold dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van de helden van de werkvloer.