Aluminium kooiladder

Kooiladderspecialist.nl is gespecialiseerd in het ontwerp, vervaardiging én montage van aluminium kooiladders. Vanuit onze eigen fabriek in Wormerveer wordt de aluminium kooiladder ontworpen en geproduceerd, waarbij deze vervolgens ook nog bij u kan worden gemonteerd.

De wet en regelgeving stelt diverse eisen aan het gebruik van kooiladders. Zo is vastgesteld dat een vaste ladder voorzien moet zijn van een kooi vanaf maximaal 3.00 meter van de grond (EN ISO 14122-4). Tevens is de uitstap van een kooiladder voorzien van hekwerk om valgevaar te voorkomen.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft omtrent het kopen van een aluminium kooiladder. Neem dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Regelgeving aluminium kooiladder

In veel gevallen is het verplicht om een aluminium kooiladder te laten plaatsen. Vanaf 10 meter hoogteverschil moet de kooiladder worden voorzien van rustbordessen op een maximale afstand van 6 meter. Kooiladders en gevelladders zijn robuust van stuk en gaan jarenlang mee, het verschaft u onder andere veilige toegang tot daken, machines, installaties en meer.

Wij beschikken over diverse soorten aluminium kooiladders, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kooiladder op maat;
  • Afsluitbare kooiladder;
  • Kooiladders met uitstapbordes;
  • Kooiladder met rustbordes.

Bekijk de mogelijkheden en kom vandaag nog in contact met dé specialist in kooiladders.

Aluminium kooiladder monteren

Bij Kooiladderspecialist.nl hebben wij al vele jaren ervaring met het ontwerpen, produceren én monteren van Kooiladders. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing en kunnen wij een kooiladder op maat maken.
Tijdens de vervaardiging van de kooiladders maken wij gebruik van zeer hoogwaardig aluminium en bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige afwerking met behulp van de beste machines.

Ons professioneel team kan de kooiladder vakkundig komen bevestigen, zodat de kooiladder in iedere situatie op zijn plek blijft.

Aluminium kooiladder van Kooiladderspecialist.nl

Bij Kooiladderspecialist.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit aluminium kooiladders. Wij werken uitsluitend met producten die voldoen aan de strengste veiligheidseisen voor werken op grote hoogte. Naast een veilig en hoogwaardig product bent u bij ons verzekerd van een geweldige service, zo kunnen wij een snelle en correcte levering en plaatsing van uw aluminium kooiladder garanderen. Al onze producten worden extern gecertificeerd, waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit in huis haalt.

Heeft u vragen omtrent de regelgeving, het gebruik of de aanschaf van een aluminium kooiladder? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct het inmeetformulier gebruiken.