Afsluitbare kooiladder

Een kooiladder is een vaste ladder die omringd is met een kooi om u tegen valgevaar te beschermen. Een kooiladder (ook wel gevelladder genoemd) heeft meerdere functies, zo kan het ingezet worden voor veiligheid (bijvoorbeeld bij brand of andere calamiteiten), maar wordt het ook veelvuldig ingezet als inspectieladder.

De wet kent enkele regelgevingen omtrent de aanwezigheid en het gebruik van een kooiladder. Zo is vastgesteld dat een vaste ladder voorzien moet zijn van een kooi, vanaf maximaal 3.00 meter van de grond (EN ISO 14122-4). In sommige situaties is het noodzakelijk dat een kooiladder niet direct vanaf de grond te betreden mag zijn, denk hierbij aan publieke omgevingen. In dat geval kunt u kiezen voor een afsluitbare kooiladder.

Een afsluitbare kooiladder is aan de onderzijde voorzien van een deur, klep of luik om zo eenvoudig maar toch effectief ongewenste toegang te voorkomen. Heeft u interesse in een afsluitbare kooiladder? Dan komen wij graag in contact met u. Graag bespreken wij met u de situatie en kunnen basis op uw informatie een offerte op maat maken voor een afsluitbare kooiladder. Alle afsluitbare kooiladders van Kooiladderspecialist.nl zijn voorzien van de beste kwaliteit aluminium en vervaardigd in onze eigen fabriek.

Vraag via onderstaande inmeetformulier eenvoudig en snel een offerte op voor een afsluitbare kooiladder.
 
 

Afsluitbare kooiladder van Kooiladderspecialist

Kooiladderspecialist is dé fabrikant en leverancier van onder andere afsluitbare kooiladders op maat. Wij beschikken over diverse soorten kooiladders, denk hierbij aan aluminium kooiladders, kooiladders met uitstapbordes, kooiladders met rustbordes en diverse andere soorten.

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, dit betekent dat wij enkel met de beste machines, vakmensen en grondstoffen werken en alle kooiladders extern gecontroleerd én gecertificeerd worden.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft, neem dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.
Inmeetformulier