Afsluitbare kooiladder

Een kooiladder is een vaste ladder die is uitgevoerd met een kooi om u tegen valgevaar te beschermen. Een kooiladder heeft meerdere functies, zo kan deze ingezet worden voor daktoegang en veiligheid (bijvoorbeeld bij brand of andere calamiteiten), maar wordt deze ook veelvuldig ingezet als inspectieladder.

In Europa kennen we een strikte regelgeving voor kooiladders. Zo is vastgesteld dat een vaste ladder voorzien moet zijn van een kooi, vanaf maximaal 3.00 meter vanaf de grond (EN ISO 14122-4). In sommige situaties is het noodzakelijk dat een kooiladder niet voor iedereen toegankelijk is, denk hierbij aan een publieke omgeving. In dat geval kunt u kiezen voor een afsluitbare kooiladder.

Een afsluitbare kooiladder is aan de onderzijde voorzien van een deur, klep of luik met slot om zo eenvoudig maar toch effectief ongewenst gebruik te voorkomen. Heeft u interesse in een afsluitbare kooiladder? Dan komen wij graag in contact met u. Graag bespreken wij met u de situatie en kunnen op basis van uw specificaties een offerte op maat maken voor een afsluitbare kooiladder. Alle afsluitbare kooiladders van Kooiladderspecialist.nl zijn geproduceerd in NL en van de beste kwaliteit aluminium.

Vraag via onderstaand inmeetformulier eenvoudig en snel een offerte op voor een afsluitbare kooiladder.
 
 

Afsluitbare kooiladder van Kooiladderspecialist

Kooiladderspecialist is dé fabrikant en leverancier van onder andere afsluitbare kooiladders op maat. Wij produceren diverse soorten kooiladders, denk hierbij aan aluminium kooiladders, kooiladders met uitstapbordes, kooiladders met rustbordes, etc.

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, dit betekent dat wij enkel met de beste machines, vakmensen en grondstoffen werken en onze kooiladders extern gecontroleerd én gecertificeerd worden.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft, neem dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.