Gevelladder

Bent u op zoek naar een gevelladder? Dan bent u bij Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u legio mogelijkheden omtrent het laten maken van een gevelladder, waarbij u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en de hoogste veiligheid.

De normering stelt dat gevelladders gebruikt mogen worden tot een hoogte van 3 meter. Wanneer er meer dan 3 meter overbrugd moet worden bent u verplicht een kooiladder te gebruiken. Onze gevelladders/kooiladders kunnen bevestigd worden aan onder andere staal, hout en baksteen.
Een gevelladder wordt bij Kooiladderspecialist.nl vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, hierbij worden alle onderdelen uitgevoerd conform de normering. 

De gevelladder voldoet aan de EN ISO 14122-4 normering en is hierdoor bij gebruik altijd veilig. De gevelladder is snel te plaatsen en licht van gewicht. Een gevelladder is duurzaam en toepasbaar op bijna alle gevels. Vragen omtrent de gevelladders van Kooiladderspecialist.nl? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Gevelladder kopen

Een gevelladder kopen doet u eenvoudig en snel bij Kooiladderspecialist.nl. Vraag een offerte voor gevelladder op, wij bekijken de mogelijkheden en komen met een geschikt voorstel. Alle gevelladders worden op maat gemaakt en worden geproduceerd in onze eigen fabriek te Wormerveer.

Tijdens het productieproces houden wij van A tot Z de controle over de kwaliteit, veiligheid en afwerking, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit gevelladders.

Gevelladder op maat laten maken

Kooiladderspecialist.nl is de nummer één op het gebied van veilig werken op grote hoogte. Of u nu op zoek bent naar een gevelladder, kooiladder, hangladder of vluchtladder, wij helpen u graag verder.
Alle producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Uw veiligheid is immers onze zorg. Alle producten worden extern gecertificeerd. Zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit en hoogste veiligheid.

Gevelladder laten plaatsen en onderhoud

Aan het gebruik en het onderhoud van gevelladders worden vele eisen en regels gesteld. Het is verstandig om uw gevelladder ieder jaar te laten keuren, dit om er voor te zorgen dat bij gebruik de veiligheid geborgd kan worden.

Tijdens een herkeuring van de gevellader wordt gekeken of voldaan wordt aan de gestelde eisen. Door jaarlijks streng te beoordelen, weet u zeker dat de gevelladder in de juiste staat verkeerd. Indien u advies nodig heeft omtrent het laten plaatsen van een gevelladder of het onderhoud, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.