Blogs

Wilt u een ladder kopen ter beveiliging of om op hoogte te kunnen werken, maar weet u niet goed waar u op moet letten en wat er zoal verkrijgbaar is? Kooiladderspecialist.nl wilt u zo goed mogelijk adviseren bij het aanschaffen van diverse soorten ladders en beveiligingsconstructies op het dak. Dit doen we onder andere met behulp van onze blogs. Op een leuke, verhalende wijze leert u meer over kooiladders en wat daarbij komt kijken. Een ladder kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Hieronder vindt u al onze blogs. We schrijven over ontwikkelingen in ons vakgebied, unieke toepassingen van onze producten en bijzondere projecten waar we aan hebben mogen werken. Houd deze pagina dus in de gaten, zodat u op de hoogte blijft van Kooiladderspecialist.nl en wij u nóg beter kunnen adviseren over het aanschaffen van veilige ladderconstructies.

Kooiladder met deurafsluiting De Wending te Zeist

Deze Kooiladder in poedercoating met deurafsluiting tegen gebruik door onbevoegden hebben wij medio november geplaatst bij De Wending te Zeist. Dit in opdracht van ERA Contour BV. Projectnaam: De Wending te Zeist Opdrachtgever: ERA Contour BV Uitvoering: 14-11-2018

Lees Meer

Mooi project aan de Zaan! ZOR Cargill

Bij ZOR Cargill Zaandam hebben wij de afgelopen week weer mooie veiligheidsvoorzieningen mogen leveren en aanbrengen zoals dakrandbeveiliging op 4 daken, een kooiladder met verlengd uitstapbordes en diverse opstap-/ en gevelladders. Een veelzijdig project, bekijk de mooie plaatjes van de Zaanse industrie gemaakt tijdens het Gouden uur aan de Zaan!

Lees Meer

Permanente dakrandbeveiliging

In opdracht van Hamer Installaties BV hebben wij deze week op het dak van Kerry Group te Maarssen onze Bibo permanente dakrandbeveiliging geplaatst.

Lees Meer

Project T2 Campus Waterschei België

Op de T2 Campus Waterschei Belgie wordt gewerkt met de modernste technieken op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Op het dak wordt gebruik gemaakt van een groendak met water buffermogelijkheid. Op deze plek hebben wij in opdracht van Safety Solutions Bvba een stijlvolle permanente dakrandbeveiliging gerealiseerd. Een uniek project!

Lees Meer

Project Stichting Portaal

Aan de Lester Youngstraat te Amersfoort plaatsten wij een aantal kooiladders ten behoeve van de daktoegang naar de zonnepanelen. Geproduceerd en uitgevoerd in opdracht van Stichting Portaal.

Lees Meer

Project Motek Medical

In opdracht van Motek Medical te Amsterdam ontwikkelde Euroscaffold Projects een speciale onderhoudsconstructie welke naadloos aansluit op de door Motek ontwikkelde VR Dome. Motek ontwikkelde o.a. de revalidatie-omgeving CAREN. Een multi-sensorisch systeem dat gebruik maakt van virtual reality. De functionaliteit van het CAREN-systeem is uniek in de wereld en wordt gebruikt door enkele van de […]

Lees Meer

Project onderhoudsbordes

Dit speciale was op weg naar zijn bijzonder gezouten bestemming. Dit bordes is boven een zoutbad gemonteerd en wordt gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden. Dit in opdracht van VDL Weweler BV.

Lees Meer

Kooiladder tbv bedrijfsgebouw

Voor onze opdrachtgever Snijder Architechten BNA mochten wij deze kooiladder en daktoegang produceren en plaatsen bij een Bedrijfsgebouw te Barneveld.

Lees Meer

Project kooiladder met bordes

Voor onze opdrachtgever VLZS BV, produceerden en plaatsten wij dit bordes met kooiladder. Als toevoeging voorzien van neerlaatbaar deel tegen onbevoegd inklimmen van ongenode gasten. Voor iedere situatie een passende oplossing!

Lees Meer